ONDERNEMING EN EXPERTISE; wat maakt mij uw beste adviseur :

De ondernemer achter Holistisch Bouwadvies Zicht ben ik - André Gruisen.

De onderneming ben ik in 2009 gestart vanuit mijn passie om anderen te adviseren op bouwkundige wensen en plannen.

Ik heb een technisch-bouwkundige studie gevolgd aan de polytechnische faculteit in Rotterdam. Na mijn studie heb ik gewerkt bij architectenbureaus, projectontwikkelaars, woningcorporatie, overheid, ICT-bedrijven voor bouwkundige applicaties en bouwbedrijven.


Al sinds mijn jeugd heb ik veel ervaring opgedaan in de bouwwereld. Uiteraard heb ik daarbij de ontwikkelingen op de voet gevolgd en gezien hoeveel er veranderd is en hoe de mogelijkheden zijn uitgebreid. Nog steeds volg ik met veel interesse de staaltjes van bouwkunst en detaillering. Met mijn praktische ervaringen en theoretische kennis van bouwmethodes, regelgeving en bouwmaterialen, mijn inlevingsvermogen en mijn kracht, kan ik u altijd opties bieden in wat mogelijk is en zorg ik samen met u voor het realiseren uw wensen.
Mijn onderscheidend vermogen met andere adviseurs, is dat ik de mens voorop plaats en niet het gebouw. Het gebouw is er voor u en niet andersom.

U bepaalt, u gebruikt en u betaalt het gebouw. U heeft wensen en doelen en ik help u het resultaat dat in uw hoofd zit, werkelijkheid te maken. Daarom werk graag met persoonlijk contact. Hierdoor kan ik werken met het geheel van uw wensen. Die benadering noem ik Holistisch, omdat ik uw hele situatie bij mijn advies betrek.

Wat ik u aanbied is onderbouwd advies. Uiteraard is het altijd uw keuze, wat u met dit advies doet. Graag zou ik met u in gesprek gaan over hoe u uw leefomgeving, woning en of zaak en alles daarom heen kunt verbeteren.

 

 

Meer weten ?                       bel of email !

dat kost u niets en              ik garandeer u een goed advies !

Vraagt u vergunning aan ? ik garandeer u de vergunning !*

 * Als de vergunning toch geweigerd zou worden, heb ik slecht geadviseerd en hoeft u mij niet te betalen !

 

Met hartelijke groeten,

André Gruisen

Gruisen